Trender i coronatider – vad händer med vår syn på mat, livsmedel och gastronomi?

Torsdag den 22 oktober klockan 18.00 på Vinkällaren Grappe

Vad händer med vår syn på mat och våra matvanor i dessa tider när klimat/miljöfrågorna, hälsofrågorna och dessutom coronaepidemin dominerar debatten? Synen på mat och matvanor har förändrats kraftigt under den senaste tioårsperioden. Hur ska vi klara att äta hållbart och ändå gott och näringsrikt? Är det en tulipanaros eller möjlig utveckling? Måste vi avstå från våra älsklingsrätter i framtiden?

Ingela Stenson, omvärldsanalytiker och strateg har i mer än 40 år bevakat och kommunicerat hur trenderna inom kombinationen mat, livsstil och samhälle har förändrats och utvecklats. Hon ger en exposé över de viktiga framtidsfrågorna och ser även på utvecklingen som fört oss hit. Ingela har en bakgrund inom marknadsföring, PR och kommunikation i matbranschen och sitter i vänföreningens styrelse samt är ledamot i Kungliga Skogs- och Lantbruksakademien