Matnyttiga kunskaper- i teori och vid spisen 

This event has been cancelled
Vännerna

Plats

Aktiviteten inställd på grund av pandemi

Arrangör

Vännerna

Matlagningskurser finns det många, men Stephan Rössner har inte bara skrivit en uppsjö kokböcker utan är också en engagerad föreläsare, som berättar roligt och informativt om gastronomi, kost, livsstil och hälsa. Vi kommer också att få lära och smaka på lite annorlunda grönsaker.

Han borde veta vad han talar om som en av de få ledamöterna av både Gastronomiska Akademien och Måltidsakademien.

Förutsättning för deltagande är full covidvaccination.

Program:

  • Mousserande vin med tilltugg och en uppstartsdiskussion om alla nya mat trender.
  • Fortsättning i köket, där deltagarna gruppvis får tillaga en fyra rätters middag med spännande och något annorlunda ingredienser.
  • Gemensam måltid, där grupperna får redovisa sina resultat vid spisen och matdiskussionerna fortsätter.

Detta ingår:

Mousserande fördrink med tilltugg och fyra rätters middag med viner, kaffe och godis och en populärvetenskaplig uppdatering om kost, motion, livsstil och hälsa samt ett signerat exemplar av en av Stephan Rössners kokböcker.

Tider:

Aktiviteten inställd på grund av pandemi

Dela med dina vänner