Datum och tid
2021-10-14
kl. 17:00
- 22:00
Plats
I Bromma, detaljer efter definitiv anmälan
Arrangör
Vännerna
Matlagningskurser finns det många, men Stephan Rössner har inte bara skrivit en uppsjö kokböcker utan är också en engagerad föreläsare, som berättar roligt och informativt om gastronomi, kost, livsstil och hälsa. Han borde veta vad han talar om som en av de få ledamöterna av både Gastronomiska Akademien och Måltidsakademien.
Program:
- Mousserande vin med tilltugg och en uppstartsdiskussion om alla nya mat trender.
- Fortsättning i köket, där deltagarna gruppvis får tillaga en fyra rätters middag med spännande och något annorlunda ingredienser.
- Gemensam måltid, där grupperna får redovisa sina resultat vid spisen och matdiskussionerna fortsätter.
Detta ingår:
Mousserande fördrink med tilltugg och fyra rätters middag med viner, kaffe och godis och en populärvetenskaplig uppdatering om kost, motion, livsstil och hälsa samt ett signerat exemplar av en av Stephan Rössners kokböcker.
Tider:
14 oktober med start 17.00
Antalet platser är begränsat till 12 per tillfälle.