Vårens gastronomiska höjdpunkt

Vännerna
05
maj

Datum och tid

2022-05-05 kl. 18:00

Plats

Operakällaren, Stockholm

Arrangör

Vännerna
Pris: 1 500 kr/person

NU ÄR DET KLART MED VÅRENS GASTRONOMISKA HÖJDPUNKT

Dagens glada nyhet! Nu har vi fått klart med Operakällarens nye kökschef Viktor Westerlind om arrangemanget för Vännerna. Välkomna den 5 maj kl 18 till en oförglömlig gastronomisk upplevelse. Prislappen för Viktors avsmakningsmeny är 1 500 kr. Betalas till Vännerna när du bokar. Matchande dryckespaket eller enskilda dryckesval betalas på plats. Vi sitter i egen liten matsal i anslutning till den stora matsalen. Det innebär ett starkt begränsat antal platser. Just nu finns bara 20. Vi förväntar oss ett större intresse och i så fall upprepar vi arrangemanget senare. På med löparskorna och mot kvarnen.

Viktor är en av våra mest meriterade kockar. Han vann, som 25-åring, Årets Kock 2009 och jobbade då på F12 med Melker Andersson. Därefter har Viktor hunnit med bl a Franzén och de senaste åren tillsammans med Tommy Myllymäki på stjärnkrogen Aira vid Biskopsudden på Djurgården. 

Viktors ambitioner i en av världens vackraste matsalar är en klassisk gastronomi i moderniserad tappning. Grundaren och föregångarna Tore Wretman och Werner Vögeli skulle säkerligen känna sig mycket nöjda med Viktors skickliga hantverk. Det får vi naturligtvis höra mer om när vi ses där.

Så, Kära Gastronomiska Vän, förbered dig på en exklusiv och oförglömlig upplevelse i Stockholms mest kända mattempel.

Dela med dina vänner