Paul Taylor Lanthandel

Vännerna

Arrangör

Vännerna
Pris: För medlemmar 595 kr, gäster 675 kr, exkl.drycker

Paul Taylor Lanthandel

SMAKA PÅ GULDMEDALJEN ­– TREDJE GÅNGEN GILLT

Vem vill inte äta med en gastronomisk guldmedaljör? Det sa vi redan i våras, men tvingades blåsa av på grund av pandemin. Nu får du en ny chans!
Paul Svensson är förstås en stark matprofil för alla gastronomiska vänner. Som välkänd TV-kock och för alla superlativer som framgångsrik krögare på Fotografiska museet i Stockholm. För att bara nämna något.
Nyligen fick Paul motta Gastronomiska Akademiens guldmedalj ”För utomordentliga insatser för svensk matkultur.”
Bland hans senaste gärningar är nyöppnade restaurangen (och lanthandeln) Paul Taylor tillsammans med likaledes superkände kocken Tareq Taylor från Malmö. Själva säger de: På Paul Taylor skapar vi måltider på naturens villkor. Vi har ett tajt samarbete med lokala odlare och producenter och skapar allt utifrån sånt som finns tillgängligt för dagen.
Att all hantering sker så hållbart som möjligt och utan onödigt svinn är en självklarhet och ett av Paul Svenssons ”kungsord” till alla kolleger och hemmamatlagare.
Träffa Paul och lyssna till hans spännande matfilosofi och visioner över en specialkomponerad middag för Vännerna. Detta blir i sanning Fun Dining med guldkant i höstmörkret.

VAR: Paul Taylor Lanthandel och restaurang, Spinnerigatan 7, Sundbyberg. (I Fabriksparken strax bakom Willys. T-bana: Sundbybergs centrum. Tvärbana: Bällsta bro. Pendeltåg: Sundbyberg.)

Dela med dina vänner