Restaurang L’Avventura

Restaurang L’Avventura
25
okt
-
25
okt

Datum och tid

2023-10-25 kl. 18:30
2023-10-25  kl.  22:00

Plats

Svevägen 77 Stockholm
Pris: 799 kr för medlem exkl. drycker

En djupdykning i tryffelns värld.

Vi möter Christina Wedén, tryffelexpert och doktor vid Institutionen för farmaceutisk biovetenskap Uppsala universitet och kocken Karl Ljung, krögare på restaurang L’Avventura och Årets Kock 1999.

De berättar om hur de jobbar med tryffel och har skapat följande tryffelmåltid åt oss.

Snacks-Arancine (tryffelrisottobollar)

Förrätt
Carne Cruda, selleri, colatura, parmesan, silverlök, tryffelmajonäs, olivolja, riven tryffel

Varmrätt
Pasta-Bucatini, smörsås, riven tryffel

Dessert
Tiramisu

Christina kommer att presentera sin nya bok ”Tryffelfeber- bland matnördar, maffia och miljardärer”

Pris: 799 kr för medlem exkl. drycker

Antalet är begränsat så anmäl er gärna så fort som möjligt!

Välkomna!

Dela med dina vänner