Datum och tid
2023-10-25
kl. 18:30
2023-10-25 kl. 22:00
2023-10-25 kl. 22:00
Plats
Svevägen 77 Stockholm
En djupdykning i tryffelns värld.
Vi möter Christina Wedén, tryffelexpert och doktor vid Institutionen för farmaceutisk biovetenskap Uppsala universitet och kocken Karl Ljung, krögare på restaurang L’Avventura och Årets Kock 1999.
De berättar om hur de jobbar med tryffel och har skapat följande tryffelmåltid åt oss.
Snacks-Arancine (tryffelrisottobollar)
Förrätt
Carne Cruda, selleri, colatura, parmesan, silverlök, tryffelmajonäs, olivolja, riven tryffel
Varmrätt
Pasta-Bucatini, smörsås, riven tryffel
Dessert
Tiramisu
Christina kommer att presentera sin nya bok ”Tryffelfeber- bland matnördar, maffia och miljardärer”
Pris: 799 kr för medlem exkl. drycker
Antalet är begränsat så anmäl er gärna så fort som möjligt!
Välkomna!