TASTE magazine Nr 3, 2022

Tackar som frågar…

Det är en smula hektiskt nu, så här när pandemin till synes klingat ut. Eller i alla fall glömts bort. Det är en smula ovant att planera längre en bara en vecka framåt. Om man till det lägger det uppdämda sociala behovet närt av två års isolering blir det än mer att stå i. Plus allt det nya man började göra under pandemin.

Men visst al det fantastiskt att åter kunna ses och I la trevligt tillsammans för det
finns en del att ta igen. Men som alltid får man ju aldrig vara glad särskilt länge. Vi känner nu med Ukraina och de umbäranden nationen får genomlida efter det ryska angreppet. I ett landskap förvillande likt Skåne ser vi nu skyttegravar och stridsvagnar på ett sätt vi hade hoppats var över i och med andra världskriget slut. Inte blir det bättre av att Ukraina också står för en stor del världens vete-och solrosoljeproduktion viktigt för många av världens länder. Det hela manar till eftertanke och är också en insikt om hur bräcklig vår tillvaro är. Men, med ett krig på samma avstånd som från den skånska delen av redaktionen till Sundsvall inser man också att det gäller att ta vara på allt livets goda. Man vet aldrig vad som händer.

I det här vårt juninummer finns mycket som borgar för en stunds lugn och god läsning i hängmattan eller bersån. Vi får lära oss om jubilerande och anrika Hotell Knaust i Sundsvall, allt du behöver veta om sparris kompletterat med en ide som vi tycker borde kunna ha varit svensk, vodka av mjölk. Som vanligt kompletteras artiklarna med ett urval aktuella nyheter toppat med intressanta bidrag från våra olika samarbetspartners. Som helhet en bra blandning och något som passar alla, vår gamla vana trogen.

Med detta årets tredje nummer av TASTE önskar vi på redaktionen er alla en fantastisk inledning av sommaren.

Carl Wachtmeister
Chefredaktör

Hyperlänkar:
TASTE Magazine – 2022 nummer 3