TASTE magazine Nr 6, 2021

Tomten jag vill ha en riktig jul!

Så är det dags igen, jul och nyår. Storhelgerna kommer ju varje år så i sig ingen överraskning. Men med pandemin i åtanke så undrar man ju lite. Hur blir det i år?

Tills alldeles nyss bra som det verkade men nu är en ny mutation på tapeten. Ännu ett nytt mysko namn att lägga på minnet. Nåväl, på den positiva sidan har vi ett bättre utgångsläge den här julen. Fler som är vaccinerade och en befolkning som är vana vid allehanda rekommendationer. Som den varma anhängare av helgerna som jag är håller jag tummarna. Att det blir bättre än förra året. Det ordnar sig.

I det här numret av TASTE kan vi i sedvanlig ordning ta del av allehanda nyheter, information från våra samarbetspartners och så klart ett gäng intressanta artiklar. I detta årets sjätte nummer har vi gett oss ut på en liten tur till Dalarna. Vi besöker där Älvsdalslax, Tällbergsgården och Bergstrand Cigars. Som alltid slås vi av vilket fantastiskt land vi bor i och imponeras av alla de proffs inom olika områden vi träffar. Det inger förtroende för framtiden och för vår del stoff till TASTE i åratal. Det känns tryggt.

Med ytterligare ett år med TASTE bakom oss vill jag också rikta vår uppskattning till alla som varit en del i arbetet med tidningen. Ett stort tack till den livsviktiga redaktionen, utan den ingen tidning. Givetvis ett ordentligt tack till alla våra samarbetspartners för era bidrag och stöd. Självklart också till alla er som tagit emot oss för olika besök inför arbetet med våra artiklar. Sist men inte minst också ett tack till våra läsare.

Avslutningsvis, när det nu snart är jul och allt kanske det är bäst att också rikta oss till Tomten. Vi förutsätter så klart att du läser TASTE, eller i alla fall får innehållet redogjort i ett sammandrag av din Press-Nisse. Vänligen sätt upp följande önskan på din lista. Vi önskar oss en riktigt jul, som den var förr, innan pandemin. Lagom mycket julmat med tillhörande drycker, möjlighet att träffa nära och kära för de som önskar och ett bra avslut på året för alla våra yrkesverksamma ute i landet. Att det bitvis dåliga året slutar på bästa möjliga sätt, med ett ordentligt tillskott i kassorna. Jo, har ju en del egna önskningar också men tänkte att jag tar det separat…

God Jul och Gott Nytt Gastronomiskt År
önskar vi på TASTE!

Carl Wachtmeister
Chefredaktör

Hyperlänkar:
TASTE Magazine – 2021 nummer 6