TASTE Magazine Scandinavia

TASTE magazine Nr 4, 2022

Odlingens ironi… I år växer det ett veritabelt hav av gröna ärtor precis utanför staketet runt den södra delen av redaktionen. Det är lite av en premiär för vår granne som nu blivit godkänd för denna som vi förstår lite mer ömtåliga gröda. Det var …

Läs mer

TASTE magazine Nr 3, 2022

Tackar som frågar… Det är en smula hektiskt nu, så här när pandemin till synes klingat ut. Eller i alla fall glömts bort. Det är en smula ovant att planera längre en bara en vecka framåt. Om man till det lägger det uppdämda sociala behovet …

Läs mer

TASTE magazine Nr 2, 2022

Våren kommer ändå! Knappt har vi lämnat pandemin innan vi kastas in i nästa hemskhet, kriget i Ukraina. Där Covid tidigare dominerade är det nu bomber och våld. Till saken hör att närheten till kriget gör sitt till, det blir svårt att blunda för det. …

Läs mer

TASTE magazine Nr 1, 2022

En återkomst att glädjas över… Under åren har det blivit en och annan ledare i olika forum. För årets första alster är temat nästan alltid detsamma, ljuset. Innan pandemin handlade det ofta om glädjen att dagsljuset åter var på gång efter en lång och mörk …

Läs mer

TASTE magazine Nr 6, 2021

Tomten jag vill ha en riktig jul! Så är det dags igen, jul och nyår. Storhelgerna kommer ju varje år så i sig ingen överraskning. Men med pandemin i åtanke så undrar man ju lite. Hur blir det i år? Tills alldeles nyss bra som …

Läs mer

TASTE magazine Nr 5, 2021

Lökigt värre – en gul historia I detta numret av Taste kan vi glädja oss åt att lära oss mer om lök, åka till Wallby Säteri utanför Vetlanda, läsa om Sveriges bästa lufttorkade skinkor och höstrusta våra humidorer. Till de nyheter från våra samarbetspartners plus …

Läs mer

TASTE Magazine Scandinavia - 2021 nummer 4

TASTE magazine Nr 4, 2021

Jämtland – dubbelt upp. Hoppas ni alla har en god sommar oavsett om den tillbringas med arbete, ledighet eller en lagom blandning. Har nöjet att översända ett av våra kortare mellannummer av TASTE. De utgör också redaktionens så kallade i-landsproblem, dvs för att få med …

Läs mer

TASTE Magazine Scandinavia - 2021 nummer 3

TASTE magazine Nr 3, 2021

Östersund och Jämtland – en region i framkant. I TASTE 2021 nummer 3 kan ni bland annat läsa om våra samarbetsparners, tävlingar, smörgåstårtan – älskad och hatad, Vardagslix i Övik, TASTE på tur och lite till. Vi önskar er en glad sommar och en i …

Läs mer

TASTE Magazine Scandinavia - 2021 nummer 2

TASTE magazine Nr 2, 2021

Allt om japanska knivar… Vi har nu nöjet att bifoga TASTE 2021 nummer 2. Lite kortare nummer med artiklar, reportage, nyheter och en och annan krönika. I tidningen kan ni bland annat vässa era kunskaper om japanska knivar, läsa om restaurang Guldkant i Västervik, Studio …

Läs mer

TASTE Magazine Scandinavia - 2021 nummer 1

TASTE magazine Nr 1, 2021

Bästa Gastronomiska Vänner! Nu kommer årets första Taste Magazine Scandinavia. En lagom blandning av artiklar om upplevelser, producenter och folkbildning. Årets första nummer fyllt av allehanda intressanta artiklar. Ur innehållet – Toscana på skånska, Slottsholmen Västervik, lär er om ägg och potatis, partnersidor och en …

Läs mer